Junior HR Business Partner - Solna

Sweden

Är du självstyrande och har god prioriteringsförmåga? Har du jobbat som HR administratör eller HR generalist och är redo att ta nästa steg i din karriär? Då har vi en tjänst för dig! Vi söker en HR business partner på 50% till vårt kontor i Solna. Du kommer ha ditt eget kontor och arbetstider är flexibla. Här kommer du arbeta brett och stötta chefer i olika personalfrågor. För att vara aktuell för denna spännande tjänst krävs att du har minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet inom HR. Utöver detta behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska, då den mesta kommunikationen sker på engelska i såväl tal som skrift.

Omfattning: Deltid 50%, med start den 1a september 2018, tillsvidareanställning (provanställning förekommer)

Arbetsbeskrivning:
I din roll som Junior HR business partner kommer du ha chans att jobba brett med HR-frågor och coacha samt stötta chefer i hela Norden. Du kommer stödja cheferna med utveckling, lönerevision, policy, förmåner och arbetsmiljö. Företaget har 4 HR business partners i Europa men du kommer sitta själv i Sverige. I den här positionen krävs att du har bra prioriteringsförmåga och är självstyrande. Resor inom Europa förekommer och du behöver därför ha ett giltigt pass.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Koordinera och stödja management-utveckling, successionsplanering och utbildning
  • Stödja payroll med löneinput, vara delaktig i lönerevision och uppdatera diverse HR relaterade styrdokument.
  • Stödja i olika HR-relaterade ärenden, till exempel: företagsförmåner, policy, rehabilitering och facklig förhandling
  • Ansvarig för systemadministration och rapportering

Kvalifikationer:
Här behöver du:

  • Avklarad universitets- eller högskoleutbildning och/eller kurser inom personal eller likvärdigt område
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet som exempelvis HR generalist eller HR administratör
  • Väldigt god svenska och engelska i såväl tal som skrift, kunskaper inom övriga nordiska språk är meriterande

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Eftersom du kommer sitta själv i Sverige krävs det att du är till 99% självstyrande. Du har lätt att skapa relationer då har företaget cirka 30 anställda i Sverige och har en familjär atmosfär. Du har lätt att lära nya system och inte bli uttråkad av systemadministration eller rapportering då en del sådant förekommer. Dessutom har du även bra kommunikations- och samarbetsförmåga. Låter det här som du? Då kommer du vara en uppskattad kollega hos oss!

För frågor om tjänsten, kontakta Angelica Malmstedt

+46 8 629 04 94

angelicamalmstedt@vanderbiltindustries.com

Apply