Technical support specialist till Vanderbilt International NORDIC (Sweden)

Sweden

Din profil

Vi söker dig med djup teknisk kunskap inom säkerhetsteknik, som har ett brinnande tekniskt intresse och drivs av att finna lösningar samt har stark kundorientering.

Du har erfarenhet av liknande arbete inom säkerhetsbranschen eller är en erfaren installatör eller systemintegratör.

Att presentera och utbilda i produkter är något som du tycker om och har vana av.

Utöver kundkontakter innebär tjänsten ett nära samarbete med andra avdelningar inom företaget som Sälj och Utveckling, för att säkerställa en väl fungerande kundsupport - och försäljningsprocess.

Kompetenser som vi tror kommer vara nödvändiga i rollen är bl.a.

  • Lätthet att ta till sig nya system samt lära sig vår produktportfölj där Access-, Intrusion- och CCTV system är huvudprodukterna som vi ger support till.
  • Gedigen dator – och nätverkskunskap.
  • Stresstålig, vilket innebär att du har förmåga att prioritera och fokusera på de för stunden viktigaste arbetsuppgifterna även vid hög arbetsbelastning och att du behåller ditt lugn oavsett omständigheter.
  • Du bör vara noggrann och kunna identifiera, hantera och följa upp detaljer i arbetet.
  • Erfarenhet från säkerhetsbranschen är meriterande

Du kan obehindrat prata och skriva svenska och engelska, ett annat nordiskt språk är meriterande, samt innehar B körkort.

Erbjudande

Vanderbilt erbjuder rätt kandidat ett flexibelt arbete med en marknadsmässig ersättning.

Vanderbilt erbjuder dessutom en stimulerande internationell miljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande. Om du tror att din profil passar, tveka inte att sända in din ansökan snarast med CV och personligt brev till recruiting@vanderbiltindustries.com.

Registerutdrag från Polisen kommer att göras för slutkandidat då vi är ett säkerhetsföretag och inte tillåter att du förekommer i Polisens belastningsregister.

Apply